top of page

Duurzame kwaliteit in dakwerken

Ervaren professionals

Onze passie, uw dak

Uw partner in de regio

Wij werken met een vast team van medewerkers met meer dan 40 jaar ervaring en gedegen opleidingen. Deze kennis en ervaring zetten we graag voor u in!

Wij werken met passie aan uw dak! Er worden uitsluitend kwalitatieve materialen gebruikt en afwerking staat hoog in ons vaandel.

Ons bedrijf is gevestigd in Vroenhoven, maar ons werkgebied is van Hasselt tot Maastricht en van Heerlen tot Luik!

Dakwerken Haesen

Pierre en Pascal Haesen

Hoe dakwerken in het bloed kan zitten, kan niemand beter vertellen dan Pierre Haesen. Pierre heeft de genen gekregen van zijn vader, die ook werkzaam was in de dakwerk-branche.
Pierre Haesen heeft zijn bedrijf ruim 25 jaar geleden opgericht en beschikt reeds over meer dan 40 jaar ervaring. Pierre is nog dagelijks actief bezig met de uitvoering en kwaliteitscontrole van diverse dakwerken. Tegenwoordig is Pascal, zoon van Pierre ook toegetreden tot het bedrijf, alsmede diverse andere collega’s.

Geregistreerd aannemer

Dakwerken Haesen is een geregistreerd aannemer. Niet alleen getuigt dit dat onze medewerkers gekwalificeerd zijn, maar ook heeft u een bijkomend voordeel waardoor diverse werken, waaronder isolatiewerken, die uitgevoerd worden in België in aanmerking komen voor subsidie.

Kwaliteit

Dakwerken Haesen heeft kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Dit blijkt niet alleen uit de manier van werken, en de gekozen materialen, maar ook door het vakkundige personeel.

Heeft u vragen over dakwerken en wilt u duurzame kwaliteit? Neem dan contact op met Dakwerken Haesen!

Specialisme

Dakwerken Pierre Haesen is gespecialiseerd in alle soorten dakwerken, van klein herstel tot volledige vernieuwing of plaatsing van uw dak. Ook het verzorgen van dakisolatie, het plaatsen van een dakraam of dakkapel kunt u bij ons terecht.

Dakwerken Haesen | uw dakspecialist | logo
bottom of page